BOKBLOGGTURNEEN: UKA ETTER AV STEIN ERIK LUNDE

Jeg skulle ha blogget om denne boka for bokbloggturnéen i går. Men så var det noen forsinkelser i utsendelsene fra forlaget, så jeg fikk boka først i dag. Min omtale kommer til uka.

Den siste boka jeg skrev om for bokbloggturneen før sommeren var

HOCKEYSVEIS FØRER TIL DÅRLIGE RIM

Jeg likte den boka veldig godt. Det store spørsmålet ble hvordan far i huset og gutten på 10 opplevde den. De likte den veldig godt de og! Jeg var så spent på om barnet ville se humoren, 80-talls kulturelementene, og ha moro av alle de overdrevne og komiske små hendelsene. Det hadde han. Så da anbefales denne på det varmeste!!!

God fredagskveld til deg!

3 tanker om “BOKBLOGGTURNEEN: UKA ETTER AV STEIN ERIK LUNDE

  1. åh, angrer på at jeg ikke meldte meg på den boken!hadde høytlesing av et utdrag av den i klassa, og både små og store lo godt!fantastisk utdrag da han skal spille i kirka. tXt-aksjonen er genial i forhold til å få en smakebit av ny litteratur!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s