THOMAS iBOKS!

Min elskede er veldig svak for alt som begynner med liten – i, etterfulgt gjerne av en stor – P og litt mer. Han har gitt meg litt av hvert som starter med disse bokstavene. Så nå var det på tide av han fikk noe av meg som begynner med liten – i, riktignok etterfulgt av en stor – B.

i Boks av Susanne Kaluza

Det er min kjære som er matpakkesjef her i huset, og den han lager flest matpakke til er seg selv. I dag har Thomas bursdag, og denne gaven er en året rundt med gode matpakker gave til deg fra meg. Kanskje det blir en spin-off gave av denne boka eller to, matbokser med flere rom!

God bursdag kjæresten min, jeg elsker deg!

Og PS: Jada, han har fått en mer personlig gave også!

3 tanker om “THOMAS iBOKS!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s