MUSIKK: HVA FÅR DEG TIL Å SETTE OPP FARTA?

Jeg jogger, en gang i uka eller to. Eller jeg spiller tennis, en gang i uka eller to. Eller en blanding. Jeg har nylig sagt opp mitt SPENSTabonnement, og ikke et vondt ord om treningssentre, men akkurat nå var jeg klar for litt selvstendighet, føler meg litt mer moden og etablert hva trening angår, så jeg holder meg selv i gang, sammen med tennispartneren min. Jogging er helt fantastisk – trening fra trappa og tilbake, det gjør at jeg får gjennomført!Det er noen låter som får meg til å holde oppe tempoet når jeg egentlig er på vei til å slakke av på farten – da er gamle guilty – plesasure – slagere helt perfekt.

Lenny Krawitz  American Woman
  • Lenny Krawitz: American Woman
  • Los Del Rio: Macarena
  • Billy Idol: Hot in the City
  • David Bowie: Young Americans
  • Postgirobygget: Tidløs

Har du noen favoritter til – dansing, bilkjøring,  jogging, eller hva som helst, så del gjerne!

God dag – med musikk fra

Ellen

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s