GIVE AWAY FRA POLARN O. PYRET!

Dette har jeg gledet meg til: 


Endelig er det klart for denne  superfine give awayen til en av Ellens Oases lesere, jeg får gi bort ett gavekort på 500 kroner til bruk i Polarn O. Pyrets nettbutikk!

Polarn O. Pyret har denne høsten lansert sin kolleksjon for skolebarn helt opp til størrelse 152! 

Her er noen av klærne jeg liker: 
Mine favoritter! Både den vatterte og den i fleece kan
kneppes inn i den grønne jakka. Alle plaggene finnes i flere farger.
Jeg liker såååå godt at det er farger også til de eldre guttene! Med en 10-åring i hus snervrer det seg inn på fargefronten i de fleste butikker, så disse fallt jeg helt pladask for!
I tillegg til å være fine i fargene, økologiske, myke, hudvennlige, og av god kvalitet, er de også smarte i bruk. Det finnes fleece og vatterte jakker som kan kjøpes og brukes separat, men også kneppes inn i skalljakker. Dermed blir to jakker til tre, er ikke det genialt?
Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å legge igjen en kommentar her. Om du ikke har blogg så ordner det seg ved at du legger ved din epostadresse, eller sender meg en epost direkte. 

Konkurransen varer i en uke, ut mandag 17. september.

Ha en god dag, jeg krysser fingre for alle!!!

Jeg har også skrevet dette: P.O.P. ULL TIL SMÅBARNA

17 tanker om “GIVE AWAY FRA POLARN O. PYRET!

  1. Åh denne konkuransen må jeg bare hive meg på ! De har alt for mye fint til og la sjansen være.. Alle de søte små babyklærna.. Det hadde vert midt i blinken nå som lillemor snart kommer :)Spennende 🙂

    Liker

  2. Jeg vil gjerne være med i trekninga! Har aldri brukt klær fra POP, for jeg visste ikke at de har økologiske barneklær. Men nå kan jeg jo kikke litt inne på nettbutikken deres…:-) God ukesstart til deg, hilsen KristinB (kristinbodin ætt hotmail com)

    Liker

  3. Jeg er med 🙂 "POP er topp – POP er sunt – POP det funker året rundt!"(kanskje ikke sunt, men økologisk da hihi… rimer på "rundt" hvertfall)Hilsen Fru Ølstørn (charlottesolvang@hotmail.com)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s