MUSIKK FOR EVIGHETEN

Oh yeah, Bryan Ferry and the Roxy Music

Kom over denne låten fra min tidlige ungdomstid. Jeg kan ikke huske hva som skjedde til denne musikken, jeg har aldri hatt den selv, men den traff meg midt i hjertet da jeg nå hørte den igjen.

Har du noe forhold til Brian Ferry og Roxy Music?

God dag med musikk!

Ellen

3 tanker om “MUSIKK FOR EVIGHETEN

  1. Jeg har nok vært mindre opptatt av musikk enn mange andre. Bryan Ferry hørte jeg om først for ca 10 år siden.Bestemors hage er hovedbloggen. De andre er kun huskelister/lager for meg selv (det er lett å lage nettbasert system), men overraskende mye besøkt.

    Liker

  2. Tenkte på deg flere ganger offline i går også Bente, lurer på hvordan det går og hvordan du har det. Og vet at det tar år før de ordentlige svarene kommer. Livet er sannerlig en tålmodighetsprøve!God klem til deg!Ellen

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s