HURRA FOR MANGFOLD I KLESKODE

Hijab i KIWIuniformen!

Når jeg ser en engelsk politimann med turban blir jeg glad. Når jeg handler på Marks and Spenser og ser unge jenter i kassa med hijab blir jeg glad. Og jeg har ønsket at mitt eget land var i stand til å integrere mennesker i synlige yrker i samfunnet like godt.

Spesialdesignet IKEA-hijab fra 2005

Jeg heier på IKEA som har hatt hijab i sin unifom siden 2005. Jeg heier på KIWI som nå har laget grønne hijaber til sine ansatte. Og jeg heier på forsvaret (for én gangs skyld!) som nå tillater både kalott, turban og hijab. Hurra, det er håp for verden tenker jeg da!

Og om du lurer på hva arbeidstilsynet sier om religiøst betingede hodeplagg så finner du det her.

Hvordan forholder du deg til hodeplagg?

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s