JA – DET KRYR AV SØTE BABYER!

21. juli 201

Litt på etterskudd med naturvitenskapbloggingen altså! Her er småttisene som inntar hagen vår i hopetall hver sommer, og de er søte og mange! Lurer du litt på hvordan det hele startet så er dette blogginnlegget for deg:

Har du villmarksliv i hagen?

7 tanker om “JA – DET KRYR AV SØTE BABYER!

  1. Teller fasaner og spissmus,…:-)? Vi bor på landet ca en mil fra storbyen og trivs veldig godt med det. Så koselig bilde med de små-froskene. Bea og nabogutten samlet på egg og rumpetroll og hun sa att de hadde blitt frosker av dem også men att de hadde sluppet dem i bekken her.

    Liker

  2. Hver vår har vi "froskevandring" tvers over hagen vår. Det er et yrende liv i busker og bed! Dessverre må froskene passere en gate på turen, og fryktelig mange ender sine liv som kråkemat etter påkjørsel. Vi har prøvd å gjette antall, men måtte gi opp da vi nærmet oss tusen… Noen ganger må vi tre støttende til, da ikke alle de potensielle froskeforeldrene klarer å finne riktig vei eller går seg fast i bøtter o.l. Moro for ungene! 🙂

    Liker

  3. Hver vår har vi "froskevandring" tvers over hagen vår. Det er et yrende liv i busker og bed! Dessverre må froskene passere en gate på turen, og fryktelig mange ender sine liv som kråkemat etter påkjørsel. Vi har prøvd å gjette antall, men måtte gi opp da vi nærmet oss tusen… Noen ganger må vi tre støttende til, da ikke alle de potensielle froskeforeldrene klarer å finne riktig vei eller går seg fast i bøtter o.l. Moro for ungene! 🙂

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s