PREMIERE PÅ KON-TIKI – OG JEG HAR VÆRT OMBORD!

Kon-Tiki hadde passessjerer fra Tønsberg havn til Åsgårdstrand

Uvirkelig – tenk at vi fikk komme ombord! Gå forsiktig her Mamma, sa den unge herren jeg holder i hånda!

Takk og pris for redningsskøyta i godværet, så kom da farkosten frem!

I går var det premiere på Kon-Tiki-filmen, og jeg har vært ombord! Den ble tauet til kais i Åsgårdstrand av ei redningsskøyte onsdag i forrige uke. Det var vår 9. bryllupsdag, og vi flesket til med middag på restaurant mens vi ventet. Det var stort å å se den underlige farkosten nærme seg land, og helt uvirkelig gå ned leideren som var laget av tykke bambusstokker. Hvordan de har klart å holde seg ombord i all slags vær er et mysterium for meg. Villt og eventyrlig. Det der kaller jeg en oppdagelsesreise. Jeg gleder meg skikkelig til å se filmen! Har du planer om å se den?.

2 tanker om “PREMIERE PÅ KON-TIKI – OG JEG HAR VÆRT OMBORD!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s