HJEMME HOS OSS # 2 BLI MED HELT INN I DAG. PÅ SOVEROMMET!

Ja jeg tar med fremmede folk inn på soverommet og nå! Det føles på en måte litt privat, men ikke helt likevel for dette er jo den ryddige utstillingsvarianten. I virkeligheten ligger det nok bøker, hårklyper, briller, smykker og annet kjekt å ha rundt forbi. I virkeligheten er sengetøyet slett ikke nyvasket hver dag, og i virkeligheten sover vi litt rundt omkring her i huset. Akkurat nå er det en liten kropp som sover i senga der.

Tapet fra OSBORNE AND LITTLE på den ene veggen bak senga, resten av rommet er hvitmalt. Lampa til høyre er etter oldemor, den andre er ny. Afroditebysten er kjøpt i Korinth, og den lille skulpturen har jeg har laget selv. Senga heter MALM og er fra IKEA. Hylla bak er LACK. Stol arvet etter venner av familien.

3 tanker om “HJEMME HOS OSS # 2 BLI MED HELT INN I DAG. PÅ SOVEROMMET!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s