5 år og gulle god

Før tannlegen
Etter tannlegen
En uke etter tannlegen

Ja, jeg har bestemt meg for å legge ut færre bilder av barna. Jeg har forstått at om jeg arkiverer bildene med navn og legger de her på bloggen, så vil de kunne spores på navn på Google Images. Så ved å unngå navn både i innlegg, bildetekst og arkivnavn er mye gjort, eller i alle fall mer enn før.

I dag har minstegutten vår bursdag, og han blir fem år. Anna Wahlgren (Ja, jeg vet at hun har fått noen riper i lakken i det siste, men det forandrer ikke at hun for meg har vært en viktig inspirasjon og oppmuntrer gjennom sin Barneboka, særlig da jeg ble mamma for første gang) sier om femåringen bland annet dette:

«FEM ÅR: FREDENS LILJE
Femåringen er et vidunderlig lite menneske, harmonisk, ballansert, trygg i seg selv og i verden.»

I Barneboka står det fem sider om femåringen. Da min eldste var fem kjente jeg ham igjen i alt som sto der. Det gjør jeg nå også i min ferske femåring. Da vi spurte ham hva han ønsket seg tenkte han litt og sa:

«Jeg får vel det jeg får!»

Fem år – det er en tid for alt, og man skal leve der man er. Å leve med et menneske på fem år er en gave stor. Takk ungen min!

Mamma

4 tanker om “5 år og gulle god

  1. Tusen takk Pia! Ja, jeg har jo tenkt det, men så er det dette når barna selv en dag leser mine blogginnlegg. Kommer de til å synes at det var dumt at jeg skrev om dem? Det kan jo hende…

    Liker

  2. En flott femåring!! Jeg bruker ikke ungenes navn – da er det ikke mine blogginnlegg som dukker opp hvis noen skulle google dem. Men å legge ut bilder av de flotte guttene dine kan du da bare fortsette med. Og at navn avsløres, er vel heller ikke krise. Trur nå jeg…

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s