SORT ER SENSOMMERENS FARGE – OG GODE KJØP

I sort denne gangen – foto: My sweethart

På senvinteren er sort det minst kledelige jeg kan ta på meg. På sensommeren derimot slår det aldri feil; jeg får et behov for å kle meg i sort. Vet ikke hvorfor, det er noe med en slags naturlig nedtrapping av lyse sommerfarger, og jeg peiler meg meg inn mot høsten.

Superstrech Denim Jeans fra Filippa K til lange overdeler

Sensommeren er også tiden for gode kjøp. I år bestemte jeg meg for å være restrektiv med sommerhandling, det er jo – skal vi være helt ærlige – begrenset hvor mye sommertøy man trenger når man ferierer i Norge. Så da jeg var en snartur i Oslo bestemte jeg meg i stedet for å spandere på meg en fin sort bukse til høstbruk, og ingenting mer. Det ble en sånn en, men så kom jeg til min gledelige overraskelse over røverkjøp på Benetton. Jeg kjøpte tre gensere av tynn ull for 600 kroner tilsammen. Det er den butikken som ligger på Karl Johan, og de hadde mange, i fine farger!

Resten av klesbudsjettet skal oppspares til Thomas og jeg skal til Paris i høst. Jeg har nemlig finlest DENNE BOKEN. Egentlig er jeg er ikke så glad i å shoppe på reise, det er så mye annet å oppleve i en by som Paris, men et par småturer i noen få utvalgte butikker lar seg vel ordne. Jeg er også velsignet vil nok mange si, med en mann som synes det er koselig å gå med meg i butikker, så da blir det nok til det!

Har du noen høstønsker på lista di?

Ellen

2 tanker om “SORT ER SENSOMMERENS FARGE – OG GODE KJØP

  1. Å gleder meg til å se bilder du har tatt i Paris!Jeg er litt dårlig på å shoppe klær,jeg synes det er kjedelig,og gjør det bare hvis jeg må..Takk for kjempefin presang i posten idag! Stas med postkasse når det er fine ting oppi der ;-)God helg.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s