SOVER DU GODT?

Reklamerer av ren entusiasme for IKEAputen GOSA HASSEL

«Det fortelles at Mor Theresa hadde tre spørsmål når hun rekruterte medarbeidere til sine krevende oppgaver:

  • Spiser du godt? = Nytelsesdimensjonen
  • Sover du godt? = Helsedimensjonen
  • Ler du godt? = Gledesdimensjonen»

Fra boka Prestasjonshjelp – Hvordan gjøre andre gode? Av Jan Spurkeland, s 46

Å ha søvn uten opprivende drømmer, å sove sammenhengende i mange timer, å sove ut. Disse momentene utgjør store forskjeller i et menneskes liv. Jeg arbeider med å styre tankene mine for god søvn, og det virker. Kaving og drømming har vært en del av mitt yrkesaktive liv alltid, tror jeg. Og det har ikke akkurat vært til nytte kan man si. Med barna kom mindre sammenhengende søvn, krevende, men kroppen tåler det for en tid. Så spørs det da: Hvordan ligger man når man sover?

Jeg har i det siste våknet med et slags knekk i nakken, så jeg har ønsket meg en ny pute. Som jeg kjøpte i går. På IKEA for 129 kroner. I natt sov jeg 10 timer sammenhengende med min nye pute, så den må jeg bare anbefale. Det er:

GOSA HASSEL, pute for deg som liker å sove på siden.

Sov godt du og!

3 tanker om “SOVER DU GODT?

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s