LATE MORGENER OG KORTERE DAGER – MER SØVN – OG PLUTSELIG ER EN NY TID HER!

Finner på litt annet når vi ser TV da,
med pappas hansker og en hatt for eksempel! 

Litt trøtt ennå?

Så endelig fin frokost

Det er slutt på tiden da vi byttet på å sove lenge, pappaen og jeg. Det er slutt på den tiden da dagene startet klokka fem og det var et mareritt når vi skulle stille klokka tilbake, for da startet jo babyens dag kl 04.00 plutselig. Det er slutt på den tiden da jeg syntes det var fint for meg, men håpløst unødvendig for de ansatte at KIWI åpnet 07.00, også på lørdager. Da jeg trillet rundt med handlevogna der inne og så at i alle de andre handlevognene var det også bleier, babygrøt, bananer og våtservietter. Det er slutt på den tiden da vi så Teletubbies om igjen, og om igjen, og ikke orket annet fordi vi hadde fått så lite søvn.
Det er en stund siden jeg måtte stå opp i 0.6 – tida med en som måtte på do, og dermed fikk ikke jeg sove igjen. Alt dette er over, nå lister barna seg ned og ser på NRK Super uten at vi hører dem. Og hjælp, da blir dagene like korte som jeg husker de ble lange da vi fikk barn. Noen ganger. For absolutt nytt av denne sommeren er at barna har begynt å sove litt lenger om de har vært lenge oppe. En tid er forbi, en ny er her. Og det er koselig når de kan være lenge oppe også, ha overnattingsgjester og rangle litt. Det er ferie det!
Så til deg som får lite søvn for tiden, det er en tid for alt!
God dag, uthvilt eller ei!
Ta gjerne en titt på min upretensiøse, billige, men akk så kjekke Give Away HER:

3 tanker om “LATE MORGENER OG KORTERE DAGER – MER SØVN – OG PLUTSELIG ER EN NY TID HER!

  1. Vi hadde jo nådd det stadiet der vi slapp å stå opp så innmari tidlig, og da fikk vi et nytt barn….Nå nærmer hun seg tre år, og det går seg til;)

    Liker

  2. Det er lov å si, Spirea, for selv om vi elsker ungene og vil alt det beste for dem så er det hilmla slitsomt å være så trøtt, man er jo ikke helt seg selv. Og det er ikke så lett å gå i seng så fort man har litt tid for seg selv heller, deilig å ha noen egne tanker innimellom, og sysler. Lykke til, det er over før du aner det!Så hyggelig at du kikker innom og liker bloggen, takk for koselige ord på morgenkvisten!Finfin helg til deg også!

    Liker

  3. Åh, takk for dine skjønne, oppmuntrende ord. Jeg trengte de i dag 🙂 her er det nemlig ikke slutt på den tiden enda..men jeg gleder meg litt til det kommer en ny tid..Det er vel lov å si det? 😉 Takk for fint innlegg – og så fin blogg du har her. Jeg kommer gjerne tilbake her hos deg 🙂 god helg til deg!!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s