PRAKTISK OG NYTTIG GIVE AWAY – FULLSTENDIG BLOTTET FOR ØKONOMISK VERDI!

Sauternes 2003 til ost er perfekt! Står i kjøleskapet nå,
og holder seg lenge med den supre gammeldagse gummikorken!

Denne gangen skal jeg gi bort noe som er så å si uten økonomisk verdi, men veldig kjekt å ha når man har åpnet en vinflaske og ser at det blir en god skvett igjen. Da er det bare å sette på en sånn liten plastdings. Det finnes svindyre alternativer også som trekker ut luften og så videre. Men denne fungerer helt på høyden, med god futt også i musserende vin etter flere dager i kjøleskapet. Noen ganger er det enkleste absolutt det aller beste!

Disse korkene vekker minner fra da jeg var liten, og sikkert for mange andre også, da det sto safting på programmet. Fabrikken som lager dem heter Rubber Style og de lager også sånne gummistrikker til Norgesglass. Du finner det jeg snakker om HER.

Jeg gir bort disse rett og slett fordi det er en så god ide, som jeg gjerne vil dele med dere godinger som stikker innom her. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar. Jeg har en pakke på ti, og jeg trekker om en uke fra i dag den 30. juli.

I absolutt all enkelhet!

God dag til deg fra meg!

Ellen

9 tanker om “PRAKTISK OG NYTTIG GIVE AWAY – FULLSTENDIG BLOTTET FOR ØKONOMISK VERDI!

  1. Koselig at du liker min enkle lille gi-bort! Har vært inne i bloggen din og tittet. Jeg prøver å gi bort scrappeting om dagen, så jeg skal ikke ha noe nytt inn….hehe!Lykke til til happye vinnere!

    Liker

  2. De husker moren min brukte på saftflaskene. Jeg vokste opp med hjemmelaget saft og syltetøy, så dette var jo ren nostalgi.ønsker deg en fortsatt fin uke!Takk for koselig hilsen!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s