FESTIVAL I BYEN – DET ER SLOTTSFJELL OG TIMBUKTU

Timbuktu og andre herrer i dress. 8 av dem faktisk 
Her er karer som virkelig kan » Bjuda på» – det var et fantastisk driv i en hel time.
Og jeg fikk opp varmen i iskalde og våre føtter!
En blid gjeng med hendene i været og sola i kinnene som danset side om side
– herlig og være med på!
Når Slottsfjell går av stabelelen blir den lille byen vår full av liv, og gamle kjente dukker opp. Fredag var Thomas og jeg der i øsende regn fra kl 14. for å høre Stein Torleif Bjellas visepsykiatri. Vi ble ganske våte og kalde, men heldigvis kom sola og varmet oss opp igjen. Festival er en koselig ting å gjøre for oss som har vært kjærester lenge, det er ikke så ofte vi tasser rundt og bare er sammen lenger.  Hører og ser en konsert, finner en annen konsert, slår av en prat med noen til klokka er 23, og det er tid for å sykle hjem. Det ble nachspiel med salat og en liten øl til, og taxi. Latter og smil. Og en god varm dusj i 02 – tida.
Torsdag var Thomas på festivalen med kompiser, og jeg tok barna rundt i byen og sa, ser dere alle ungdommene som skal på festival? Jeg viste dem campen i Gunnarsbøparken, og Waldemar så mer og mer vanntro ut til han sa:
SKAL DU OG PAPPA VÆRE SAMMEN MED ALLE UNGDOMMENE????????

En tanke om “FESTIVAL I BYEN – DET ER SLOTTSFJELL OG TIMBUKTU

  1. Höres ut som dere hadde en koselig kveld!Timbuktu og gutta er svärt flinke og veldig populär er han også! Speciellt etter å ha värt med på programmet'Så mycket bättre' på tv. En fin kille,som vi sier her 🙂

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s