MORO MED INSTAGRAM PÅ FERIE – OG INSPIRERENDE HAGER OG HUS I HUMLEBÆK

Da barna og jeg reiste på ni dagers togrurne var det koselig at pappaen kunne være med på Instagram. Det ble mye situasjonsbilder av barna, men også som her, bilder av omgivelsene. Dette er landsbyen i Humlebæk, inspirerende små haver og vakre gjerder og porter. Endelig fikk jeg lært meg hvordan denne knallfine appen virker. Her er noen av bildene far fikk se da vi var på reise:

Velkommen  inn!

Instagram kan lastes ned på iPhone, men jeg lurer fremdeles på om man kan bruke Instagram på datamaskinen også. Jeg har ikke fått det til, men Mac er jo ofte så enkelt at man overser hvordan ting skal gjøres nettopp fordi det er så ekstremt brukervennlig.

Vet du?

God dag fra Ellen

En tanke om “MORO MED INSTAGRAM PÅ FERIE – OG INSPIRERENDE HAGER OG HUS I HUMLEBÆK

  1. Du kan følge brukere, like og kommentere bilder på Instagram via f.eks. Web.stagram.com eller Followgram.me, men vet ikke om du kan publisere bilder via dataen.Om du går inn på bloggen min ser du også hvordan jeg har lagt til en bildefeed fra Instagrammen på bloggen – da kan leserne av bloggen se mine siste oppdateringer på Instagram 🙂

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s