FØRST I KØEN – VI SKAL PÅ TIVOLI!

Digger denne stilen som jeg tror må være fra 30-tallet. Art Deco.
En lang rekke Rolls Royce fra 20-tallet trillet inn da vis sto i kø

Forventning

Glede – for meg å være med to engler- LOVE LOVE!

Knis!

Så stas å få ta med barna på ekte tivoli. 1000 kr inkludert mat, ubegrenset kjøring, inngang til akvariet, og et foto på hver billett, det synes jeg var bra. Og helt utrolig at den eldste attraksjonen var fra 1914, den gamle berg-og-dalbanen som heter Rutsjebanen. På bildet derfra ser det ut som jeg blir kraftig torturert, så den holder seg den altså.

Er du glad i berg-og-dalbaner?
Min favoritt er Space Mountain i Disneyland California / Eurodisney Paris. Ja altså, jeg jobbet mange somre for EF språkreiser før jeg ble mamma, så jeg er vel bevandret i fornøyelsesparker også som voksen!
God fornøyelse, med eller uten park!

2 tanker om “FØRST I KØEN – VI SKAL PÅ TIVOLI!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s