VALMUER FRA ORIENTEN

Disse valmuene bærer sitt navn med rette for meg – orientvalmuer. Kjøpt på vår reise i Hellas (som i alle fall er nært til Orienten – som jeg synes er et overmåte eksotisk begrep!) da Anton var ett år gammel. Vi besøkte våre venner som bodde i Athen på den tiden, og vi kjørte rundt i bil til historiske steder som Korinth og Marathon. På en av disse turene kjørte vi innom et gartneri, og jeg kjøpte førene til disse valmuene. Hver gang de blomster gir de meg et minne om en herlig varm dag i februar 2003!
Har du noen spesielle blomsterminner?
Blomstrende dag til deg fra meg, Ellen

2 tanker om “VALMUER FRA ORIENTEN

  1. Jeg elsker valmuer! Fikk avlegger til samme sort som du har for noen år siden. Første året blomstret kun en men i år var det fire. De sprer seg bra! Om de ikke står så lenge gjør det kun deres flyktige skjønnhet enda mer eksklusiv.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s