HURRA FOR HURDALROSEN OG MEG!

Hurdalsrose – en gammel klassiker har jeg funnet ut senere.

Denne rosen kjøpte jeg den første sommeren jeg hadde hage. Jeg visste så og si ingenting om haging annet enn at det var fint å holde ugresset unna, og jeg brukte den første sommeren på å finne ut hva som fantes her. Det viste seg å være nesten ingenting, siden min farfar som bodde her før hadde rasjonalisert veldig. Like greit egentlig for da sto jeg fritt til å bygge opp min egen hage. En regntung høstdag i  2000 var det salgsinnpurt på Plantasjen, og jeg fylte en pose med roser for 50 kroner uten å ane noe om hva jeg kjøpte. Den eneste av disse som fremdeles er i live er det til gangs! Det er denne Hurdalsrosen som er 3-4 meter høy. Den blomstrer én gang hver sommer, står alltid i full flor på min bursdag 29. juni, og er derfor en selvsagt bordpynt!

Bursdag eller (ubursdag som de sier i Alice i Wonderland) ei, ha en finfin dag!

Ellen

6 tanker om “HURRA FOR HURDALROSEN OG MEG!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s