DEILIG DANSK GIVE AWAY!

Menu Verner Panton

I Franciskas blogg kan du vinne gavekort på 1000 kr hos Dansk Design. Jeg har hatt lyst på disse en god stund, men jeg trenger de jo ikke akkurat. Vi har jo kopper. De øverste er termokopper, og det har vi ikke så det har jeg virkelig lyst på! Så er det det at disse passer supergodt til vårt 50-tallskjøkken med gule vegger, en lilla stol, en turkis, en lime og en orange. Flisene er orginale fra 50-tallet i sjøblått og gardinen er rød og hvitmønstret.

God vinnerlykke til deg om du har lyst!

Ellen

2 tanker om “DEILIG DANSK GIVE AWAY!

  1. En "trenger" vel alltids nye kopper og krus? Likte godt de øverste, mens de nederste passer godt til selvplukkede blåvær. Jeg får rusle innom bloggen du lenker til og håpe på flaks. Lykke til for deg også!

    Liker

  2. Høres ut som et stilig kjøkken du har! Jeg er på ferie i Danmark akkurat nå, så det var jo litt artig å lese om dansk design da 😀 Håper du vinner termokoppene, er ikke så glad i å drikke av sånne selv :-)Klem, KristinB

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s