KLARE TIL UTPLANTING!

Blomkarse, kavalerer/kosmos, erteblomt og løvemunn

Nok et tegn på at jeg er på bedringens vei; jeg har sådd frø i år! Løvemunn er plantet ut, solsikker sådd direkte, og her står resten av mine små vekster som skal pryde hagen utover høsten klare til å plantes innimellom staudene. Kjennes veldig bra!

Har du sådd ett lite frø eller to i år?

God dag til deg fra meg! 
Ellen

3 tanker om “KLARE TIL UTPLANTING!

  1. Dette var imponerende! Jeg inbiller meg at jeg har grønne fingre hver vår, og setter i gang med hageprosjekter og handler planter… det holder ikke så lenge for å si det sånn. Riktig så flink har du vært, Ellen:-)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s