DET ÅRLIGE BALLONG-FORSVINNINGS-NUMMERET

Med russekort i den ene hånda og nyinnkjøpt ballong
i den andre er livet fullt av muligheter.

Det var et år da alle søskenbarna mistet ballongene sine og alle var like ulykkelige, det ble mye utrøstelig gråt! Nå er de for store for ballonger, alle utenom denne karen her. Som gråt en ensom gråt da ballongen hans gikk til værs på 17. mai. Og kanskje lærte han bitte litt av at han kan stole på det vi sier, men samtidig at man må visst sjekke ut det meste selv. For vi hadde knytt på en femmermynt så den ikke skulle forsvinne, han hentet saksen og klippet den av, og han gikk ut med den selv om vi rådet ham til å være inne. Så det ble sitting på fanget da, med tørkepapir til tårene, for det var jo ergelig da. Fin og gul traktorballong. 
Har du en nyinnkjøpt ballong i hus?
God og sliten dagen etterpå dagen til deg, med eller uten ufrivillig ballongferd!
Ellen

2 tanker om “DET ÅRLIGE BALLONG-FORSVINNINGS-NUMMERET

  1. Hei hei, søt historie:-)Her har vi 2 stk ballonger oppunder stuetaket, altså ingen ballongferd i går. Under sterke protester gikk Simen til slutt med på å ha ballongen knytt fast på armen. Ballong nr 2 fikk vi på døra i går ettermiddag av en snill tenåring som ville gi den til barna:-)God planting, hørtes kos ut! Jeg må sitte inne og rette, argh…

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s