DETTE BLIR JEG RØRT AV: SMÅ GUTTER OG STORE TROMMER

Bærehjelp med stortromme fra Oslo 1965
Foto: Google Images

Første gangen jeg merket at jeg ble veldig rørt helt ut av det blå var en 17. mai. Jeg sto og så på toget komme inn mot Yougstorget i Oslo da det kom en bitte liten gutt med en diger stortromme. Energisk og glad. Plutselig begynte jeg å gråte.
Gratulerer med dagen til deg, men eller uten tårer og trommer!
Ellen

En tanke om “DETTE BLIR JEG RØRT AV: SMÅ GUTTER OG STORE TROMMER

  1. Du er visst like blöthjertet som meg! Hi hi… Gratulerer med dagen i dag. Hadde jeg visst för att bare jeg og yngstejenta skulle väre hjemme denne helga hadde det kanskje blitt en Oslo tur for oss!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s