SUKK – SWEEDISH HASBEENS

Når man er ferdig med en eksamen kan det jo hende man skulle komme opp med en premie til seg selv, hva vet jeg. Nå har jeg vel igrunnen eksamenspremien klargjort på forhånd skal jeg være kliss ærlig, så mulig jeg må ta i et kraftak som gir mulighet for en sommerpremie! Foreløpig nøyer jeg meg med å blogge om disse lekkerbiskene.

Har du sommerskoene klare?

Fin tirsdag fra Ellen

PS: Ikke reklame, bare skokjærlighet dettte her!

9 tanker om “SUKK – SWEEDISH HASBEENS

 1. Tilbaketråkk: Sommerlengsel med Sweedish Hasbeens | ellens oase

 2. Så koselig å ha deg tilbake Camillen! Spennende med scrappasaker da, jeg må børste støvet av mine nå som eksamen er over. Hva har du studert?

  Liker

 3. He he, jeg er 176, noen av skoene er på 5 cm ;)Jeg går med høyere enn det innimellom og jeg altså. Så fremt jeg ikke skal danse, og det er desverre veldig skjelden jeg skal det.180 cm, det er tøft det Berit!

  Liker

 4. Lekre sko! Jeg er 180 cm høy og kan ikke bruke noe med høy hel, da blir jeg 190 cm. Det er nok helt sikkert derfor jeg synes de er sååå fine. Men du fortjener et par synes jeg, du som er ferdig med eksamen.

  Liker

 5. Heisan! Ferdig med eksamen? -da er vi to! Jeg har belønnet meg selv med en forsendelse scrappesaker(eller ble det to?) …og en smekker-lekker genser. Jeg synes du har fortjent en god belønning for godt arbeide, Ellen! Er helt utdatert på blogging og blogglesning ser jeg, så nå må jeg sette meg ned og oppdatere meg:-) Ha en glitrende dag!

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s