VIL DU VITE MER OM DEG SELV?

Jeg er egentlig litt usikker på hva jeg legger ut her nå – om det er min profil-  eller bare link til testen, men jeg tar sjansen. Dette er en enkel personlighetstest om du synes sånt er gøy. I studiet jeg har tatt er den personlige endringsprosessen sentral, både for den som coacher og den som blir coachet. Det handler blandt annet om å bli bevisst sine styrker og fokusere mer på å bruke dem bevisst, fremfor å bekymre seg for sine svake sider.

 I’m a O96-C89-E53-A94-N37 Big Five!!

Fant ut at det var min profil, men det gjør ingenting om du kjenner til den. Later som jeg er amerikaner her, og byr raust på meg selv! Bare logg inn og ta testen selv om du vil.

Det er familiens yngste som er fotoansvarlig i dag.
Denne  43 år gamle motorsykkelen er det men kjære far som kjører.
Sier til barna at de også kan kjøre mototsykkel når de har blitt bestefedre!

Synes du det er gøy å forske på deg selv, eller synes du det er noe tøys?

God dag fra Ellen

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s