DU KAN TRO AT DU KAN!

Henry Ford og Thomas Edison, de gamle er eldst!

I dag skal du få kloke ord fra Henry Ford. Dette i anledning mine eksamensforberedelser. Eksamen starter i morgen fredag klokka ni. Utdanningen Coaching og ledelse handler om å gjøre andre gode, prestasjonshjelp – som leder. Det er ikke en coachingutdanning, men et verktøy for å hjelpe andre å utvikle sitt potensiale. Kjerneverktøy i den sammenheng er det å fokusere på våre styrker.

«Du kan tro at du kan, og du kan tro at du ikke kan. 
I begge tilfeller har du rett.»

Henry Ford

Hva kan et aktivt valg mellom disse to mulighetene gjøre for deg?

God dag i mai, fra Ellen

PS: Sitatet er fra Susann Gjerdes bok: Coaching – Hva, Hvorfor, Hvordan. Hun er også en av foreleserne på studiet.

5 tanker om “DU KAN TRO AT DU KAN!

  1. coaching er spennende!!!det er mange trekk man kan få frem hos andre..bare man er bevisst!god helg Ellen (Ellen er forresten et favorittnavn hos meg; og min kjæreste dukke som liten het såklart det..) klem!

    Liker

  2. Siden jeg er midt inni vektnedgang, så tror/trodde jeg at det jeg ville få det til…og det gjør jeg:)) Det handler om å ville….og jeg vil dette så veldig..Man kan velge å tro at man ikke får det til og *fylle seg selv med negativitet*…da får man det ihvertfall ikke til…det er min erfaring. Fyller man seg selv med positivitet så går det meste mye lettere:))

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s