Å VELGE SEG EN NY BRILLE – HJÆLP!

Jeg har fått muligheten til å velge meg en brille fra LENSWAY, og senere gi bort fem briller her i bloggen, men først er det jeg som skal finne meg en brille som passer.

Calvin Klein 

Denne CK brillen er nok i første omgang min favoritt. MEN så trenger jeg progressive briller nå (HJÆLP), og dermed er disse for små, og derfor utelukket.

Bjørn Borg

Hva med disse?

Ray Ban

Eller disse?

Ray Ban
Litt for mye kanskje, særlig siden de er lilla inni?

D&G
Disse er så langt min favoritt, men jeg må skrive ut innfatningen i full størrelse, og jobbe litt mer for å finne ut hva som passer best for meg. Er ikke så glad for det store merket på siden, men det får gå om de ellers er fine. 
Brillene gis av Lensway som du kan sjekke ut her: LENSWAY
Men først eksamen. Leser og er klar snart nå. Fredag kl ni går startskuddet. Skal leveres mandag klokka to.
Hører gjerne hva du synes om mine brillealternativer. Hvilken tror du passer meg best? Litt vanskelig spørsmål, men jeg spør likevel jeg.
God dag fra Ellen

7 tanker om “Å VELGE SEG EN NY BRILLE – HJÆLP!

  1. Hei Lisa, så koselig at du stakk innom! Vi ses på høsttreff! Rødt ja. Jeg har en rødorange trench. Den er veldig kul, men man skal liksom være litt på høyden for å ha den på. Det er jeg ikke hver dag. Så når det gjelder briller så blir det nok litt rolig denne gangen også, men takk for innspill, det er morsomt å høre hva andre tenker!Klem til deg fra meg, Ellen

    Liker

  2. Stilige briller! Litt vanskelig å si hvem som passer best uten å se dem på. Kunne tenkt meg et par nye briller selv også.Du er en av mine nye blogg favoritter,så jeg vil gjerne gi Deg en Blogg – Award.Titt inn på siden min for å se hva det innebærer.

    Liker

  3. Jeg er personlig svak for Ray Bans, men jeg har jo ikke sett denne på deg da. Enig med deg, den øverste er perfekt til deg, meeen når det ikke går, så går det ikke. De nederste er også flotte – kanskje det nærmeste de øverste i stil? Ikke tenk på det merket på sidene, det vises ikke gjennom håret ditt. :)Jeg synes at du kan være tøffere i fargene, jeg da. Ellen – fargeklatten, sterk og synlig? Hvorfor ikke smelle til med røde briller? :)Lykke til med valget!Sees vi på treff til høsten forresten?Klem fra Asil 🙂

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s