DETTE BLIR JEG RØRT AV: CARLY SIMON COMING AROUND AGAIN

Coming Around Again / Itsy Bitsy SpiderEt minne fra den gang da – for veldig lenge siden. Jeg bodde i Oslo, jeg var 21 år og en av jentene i bokollektivet hadde denne sangen på LP. En glemt liten skatt, til jeg plutselig kom over den igjen, og jeg ble så rørt. Om det er 80-tallstilen med håret, de flagrende klærne, armbåndene eller barna som ikke er helt barn vet jeg ikke. For sånn så mine venner og jeg ut på 80-tallet. Og 80-tallet varte faktisk fra jeg var 13 til 23. Så hele min identitet var jo 80-tallet. Kanskje derfor jeg blir så rørt. Det er så mange minner som jeg ikke husker, så mange følelser jeg ikke aner hvor hører hjemme, så mange lengsler, forelskelser og så mange spørsmål. 80- tallet stuttet symbolsk for meg også i 1990. Da begynte jeg på lærerhøgskolen. Jeg flyttet til Bodø, og fra da av startet et helt nytt liv for meg. 

Har du noen minner rundt denne sangen?

Fin dag til deg fra meg!

Ellen

4 tanker om “DETTE BLIR JEG RØRT AV: CARLY SIMON COMING AROUND AGAIN

  1. Uansett ,herlig å mimre med noen som hadde det på samme måten, det er alle de symbolske minnene som minner om følelsene man en gang hadde, sett på en ny måte!

    Liker

  2. Å, den må jeg gråte litt av! Husker jeg pleide å se filmen med John Nicholsen og Meryl Streep gang på gang på VHS en hel sommer, og hulket høylydt når den sangen kom. Det var vel omtrent der hvor hun endelig bestemmer seg for å gå fra ham og reiser med en baby i bæresele og den andre lille ved hånda hjem til faren sin. Nå må jeg flire litt av det, for jeg var bare 17 år og bodde hjemme, MEN jeg var gravid og usikker på framtida, barnefaren var på jordomseiling og jeg levde meg intenst inn i skjebnen til den forsmådde hustruen. Dette var vel i -94, men 80-tallet varte jo til laaangt ut på nittitallet etter mine erindringer 😀 Ha en fin ukesstart! Klem fra KristinB

    Liker

  3. Jeg elsker den filmen – som sangen hørte til. Og ja, jeg elsket 80-tallet. Vi eide verden og satte standarden og det formet oss. Eller kanskje var det sånn bare fordi man hadde ungdsomtiden sin da og at det skjer uansett hvilket tiår man har den i.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s