BLIR DU MED OG LØPER/JOGGER/GÅR?

Løypekart for Tønsberg 21.mai kl 18.00.
Spar – Jentebølgen. Mosjonsløp for jenter i alle aldere og i alle formkurver.
Du kan gå, jogge eller løpe!

Etter mine løfter i dette innlegget

LØPETID ELLER EI – NOE FOR DEG?

har jeg løpt noen ganger. Denne uka er jeg på intervallene 4 x( 5 minutter jogg, 2 minutter hvil). Og jeg merker at jeg synes det er mer og mer DEILIG å være brennende varm muskelaturen. En så himla skjønn tid å løpe i skauen på nå, og siden det har vært relativt kaldt etter at hvitveisen spratt her på østlandet, så har det vakre hvite teppet vart lenge!

I dag har jeg meldt meg på Jentebølgen som jeg debuterte i i fjor. Mitt aller første løp av noe slag i grunnen. Løpet går i Tønsberg mandag 21. mai kl 18. Til andre tider på de andre stedene. Med fire uker frem til det skal jeg da ha løpt 20 minutter sammenhengende i følge skjemaet i innlegget over. MEN: Man kan gå også, dette er for ALLE! Om du er interessert så finnes det et treningsforslag inne på jentebølgensiden laget av Puls -Yngvar. Jentebølgen foregår  disse stedene:

Tønsberg
Bamle
Drammen
Sandefjord
Flekkefjord
Kopervik
Sandnes
Grong
Skånevik
Sand
Steinkjær
Trondheim
Molde
Ålesund
Ørstad
Mysn Spydeberg
Skien
Asker/Høvik/Bærum
Hamar
Alta
Skreia
Tromsø
Bodø
Notodden
Sarpsborg
Lillestrøm
Os
Fagernes

Hvordan er løpsformen, eller gå-formen?

Finfin søndag til deg hvordan den enn tilbringes!

Lenken med informasjon og påmelding finner du her:
SPAR JENTEBØLGEN

Ellen

6 tanker om “BLIR DU MED OG LØPER/JOGGER/GÅR?

 1. Jeg burde virkelig vært med (og skal i såfall løpe i Tønsberg såklart), får se om jeg kan få det til. Sliter skikkelig med å finne tid og overskudd til trening for tiden, selv om jeg faktisk liker å løpe.

  Liker

 2. Herlig Elisabeth! Det fine er at man kan ta det opp når som helst, har man sko så er det bare å hive seg rundt! Et både høy- og lav- dørsstokkmilprosjekt. Som jeg skrev i mitt andre innlegg så var det første gang i fjor at jeg løp så langt. Deilig å sprenge egne grenser!

  Liker

 3. Jeg begynte å jogge i fjor og det var en stor personlig seier å løpe KK-mila (5km løypa, da, men den kalles "mila" den også) Kjempedørstokkmil for meg i alle fall. Har ikke kommet i gang med løping denne sesongen, men det er absolutt planen og jeg burde melde meg på Jentebølgen så jeg fikk press på meg til å komme i gang.

  Liker

 4. Så bra Bente! Jeg hadde ikke løpt på et halvt års tid da jeg satte igang igjen nå, men jeg har spilt tennis hele vinteren og det hjalp! Uansett så synes jeg også det er utrolig tilfredsstillende hvor raskt formkurven stiger med løping. Lykke til Bente, så fint med gjensidig inspirasjon, for nå ble jo jeg inspirert av deg!!!

  Liker

 5. Hei :-)Jeg fant jo innlegget ditt med oppskriften. Imorgen skal jeg gå tre min,jogge fire min. Jeg er helt overrasket over hvor fint jeg synes det er! Både hunden og jeg takker for supertips :-)Det er ikke noe løp fra Kristiansand,så jeg får bare løpe for meg selv. Lykke til og kos deg!

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s