SLIPP FROSKENE FRAM – DET ER VÅR!

Viktig arbeid på gang her!
Kamuflert og stille mens jeg tok bilde.
Tatt i går på gårdsplassen her.

Mor er ute og rusler med far!

Følte at jeg forstyrret litt her altså, så jeg turde ikke gå helt innpå med kameraet. Uten at jeg helt ser min egen logikk i det. Jeg forstyrret jo, så om jeg hadde plassert kameraet en meter nærmere ville nok ikke det gjort noen forskjell. De sto helt stille en god stund, til ho mor bestemte seg for å forsøke å få han far og seg selv i sikkerhet. Et annet år så vi mor HOPPE med far på som her. Det så veldig tungt ut.

Frosker og padder er ute og svermer i nattens herlige regn. Kjør forsiktig!


2 tanker om “SLIPP FROSKENE FRAM – DET ER VÅR!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s