HVORDAN VILLE DU BRUKT MER PENGER PÅ FAMILIEN

Hvis du fikk en sum penger til å bruke på å løse opp i noen av familens tidsklemmer, hvordan ville du brukt disse pengene?  Jeg tenker på pengebruk som kan bidra til at familen er mer samlet i sitt samvær. Så her snakker vi ikke gartnertjenester eller husvask som frigjør tid, men pengebruk som gir et mer sosialt famileliv.

Mange familieaktiviteter er heldigvis helt gratis,
som å få stelt håret sitt av myke, gode hender!

Jeg gikk her og tenkte på noe jeg har lyst til å bruke mer penger på, og fikk jeg lyst til å spørre dere før jeg forteller om mine tanker. Jeg ser for meg en sånn 2000-3000 kr pr måned øremerket familesamvær utover det dere har til rådighet i dag. En slags sammensveisings-pott for familer.

Hva ville du prioritet?

God mandag!

Ellen

7 tanker om “HVORDAN VILLE DU BRUKT MER PENGER PÅ FAMILIEN

  1. hey ja, jeg lager gjerne header til deg, let me know :)/det markedet har jeg ikke vært på, men har det skrevet opp i boka mi…steder jeg vil besøke.andre loppemarked jeg har hørt om (ikke vært der):-marché aux paces du montreuil-marché aux paces de la porte de vanvesdu kan jo google hvis du er intr.

    Liker

  2. En stor fest låter jo hyggelig men det bruker bli en masse extra arbeid som iallefall hos meg heller tar tid fra familien.Jeg tror at det skulle passe vår familje å bestemme om noen form av aktivitet. Det behöver ikke väre den samme hver gang. Man kan spille bowling eller curling eller danse zumba etc. Det sveiser kanskje bedre sammen om det er noe som er nytt for all sammen så at det ikke er noe som en kanskje allerede er kjempegod i!Nysgjerrig på din ide Ellen…Klem!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s