ALLE BARN I DETTE LAND

Scrapping 

Alle barn i dette land ligger nå og sover – pleier jeg å synge. Det er muligens et tegn på at jeg er en i-alle-fall-bortimot-sannhets-freak. For jeg synes Alle mus i alle land blir for fjernt. For langt unna sannheten. 

Her sover de to elsklingene sammen, på madrass under trappa. Et eksempel på at det enkleste eventyret som regel er det aller beste, det som huskes. 
Det er noe av det fredligste som finnes synes jeg, å se på de her to små herrene sove.
Trikser du med nattasangene?
God søndag til deg som leser!
Ellen 

3 tanker om “ALLE BARN I DETTE LAND

  1. Dikter om på mange sanger. Dikter nye vers. Pappaen har diktet et ekstra vers på Trollmorsangen. Jeg har diktet et ekstra på Sulla meg litt, du mamma mi… osv. I blant bare dikter vi. Og synger masse.

    Liker

  2. Jeg synger det samme som deg:) Trikser litt med mange sanger, bruker ungenes navn der jeg får det til. For en nydelig LO – du fikser jo det og!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s