FOR EN LYKKE – FOR ET STED!

Aasgaardstrand Kvindelige Badeselskabs Badehus

Jeg har i dag blitt medlem av en helt spesiell forening. Du kan lese om den her: Aasgaardstrand Kvindelige Badeselskab. Som mange av dere vet har jeg sjøbadet siden august 2011. Så godt som hver helg. I snø og vind og regn. I Åsgårdstrand. Det er et badehus der. Med dusjer og badstu og alt man kan ønske seg. Vi har sittet utenfor med kaffe og kakao, ulltøy og dunkåper. Siden ingen av medlemmene i Åsgårdstrand Damekurbadforening for Sinnsroens Fremme bor i selve Åsgårdstrand var det ingen selvfølge at vi skulle få bli medlemmer. Men nå er vi med. Medeiere i et badehus, helt i sjøkanten. Vi hadde vårt føste bad med dusj, badstu, sjøbad, dusj, badstu og dusj i går kveld. For en LYKKE! For et PARADIS!

God dag, med eller uten bad!

Ellen

6 tanker om “FOR EN LYKKE – FOR ET STED!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s