For en dag – på kurbad!

Ikke særlig vanskelig å ta seg et sjøbad når man kan senke seg ned i denne varme stampen etterpå! Foto er lånt av Farris Bad

Jeg har alltid tenkt at jeg vil holde bloggen fri for reklame. Her bestemmer jeg, har jeg tenkt. Denne reklamen er helt på mitt initativ, uten avtale og vederlag:  Jeg slår et slag for Farris Bad i Larvik. Norges største spa-anlegg. Vi jentene i Åagårdstrand Damekurbadforening for Sinnsroens Fremme hadde utflukt dit på lørdag. Og jeg anbefaler på det aller varmeste. Det å tasse rundt og veksle mellom steambadstu, dusj, kalde bad, varm stamp og så videre var helt utrolig skjønt. Jeg badet faktisk i sjøen tre ganger 31. mars i år! Ikke var det særlig dyrt heller. Inkludert lunsj. For par,venninner, kompiser – kos dere og ha en herlig dag sammen!

Utsikten fra kurbadet. Til venstre ses trappa med til sjøen og det «hengende» bygget huser badstu og varm stamp. Foto lånt av Farris Bad.

LENKE TIL FOTOGALLERI FINNER DU HER

Nå har det seg sånn at jeg har fått tilbud om et produkt mot at jeg skriver om det her i bloggen, og jeg har tenkt å si ja. Fordi det er noe jeg trenger, et produkt jeg er helt avhengig av. Hva synes du om produktannonser eller reklame i blogger?

Ble veldig stolt over å bli spurt egentlig, men lurer litt på hvordan de har funnet bloggen min, og hvilke kriterier som ligger til grunn. Finner nok ut av det. Blir en flott premie til en av dere også!

Hva kunne du tenkt deg å skrive om, og hva ville du absolutt ikke skrevet om?

God dag, med eller uten ferie!

4 tanker om “For en dag – på kurbad!

  1. He he, så gøy! Jeg oppdaget at jeg plutselig har fått mange treff fra Farris Bad på bloggen min, så jeg måtte inn på siden deres og sjekke, og hva fant jeg der – link til min blogg! Hvordan fant dere frem hit da? Ble VELDIG glad for det, takk og takk! Vi fikk ikke noe sjøbaddiplom altså, så det tar vi gjerne i mot! Og vi kommer svært gjerne igjen, selvfølgelig!

    Liker

  2. Kjære Ellen,Takk for fint innlegg. Vi elsker Åagårdstrand Damekurbadforening for Sinnsroens Fremme ! Når ser vi dere igjen`?Vi ønsker dere mer en hjertelig velkommen tilbake.mvh Farris Bad Spa CrewPS: Har dere fått sjøbaddiplom ? Helt vederlagsfritt.

    Liker

  3. Linkingen virker nå. Testkommentaren din fungerer som link på min blogg til din (link i navnet ditt, altså). Jeg er spent på hvilket produkt du snakker om. Selv reklamerer jeg ikke for noe mer enn det som der og da faller meg inn. Bloggen er ingen inntektskilde og ingen gratis reklamekanal. Ønsker deg en fin påske!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s