TING JEG ER TAKKNEMLIG FOR # 1

Hyttetur UTEN diare, det er verd å være takknemmelig for. Hyttetur MED diare er bånn i bøtta, det kan jeg bare si etter en vinterferie med kalme og skit – men i et verdens- og tidsperspektiv er det også faktisk bare ferieLUXUS. For vi kunne reise hjem til vaskemaskin, oppvaskmaskin og rennende vann.

Fotodokumentasjon av vinterferien 2012 # 2

Sist vinterferie forsto jeg plutselig hvor vanskelig det er I VIRKELIGHETEN å holde smitte unna vann og mat – hvor lett alt spres. At det holder ikke bare å VITE. På hytta vår det er det elektrisitet, vi kan KOKE vannet.  Når bare 5% av Afrikas befolkning har tilgang på elektrisitet så får man ting i perspektiv.

Fotodokumentasjon av Vinterferien 2012 # 2

Rennende vann, elsktrisitet og utdanning til ALLE. Ja det er jo ikke nyttår, men jeg sender ut mine ønsker for verden likevel. Og her i andedammen: For deg som skal på påskefeie, hyttetur eller camping, håper dere holder dere friske og kan nyte en god ferie!

Har du noen basis-takknemmeligheter?

God dag til deg som leser!

Ellen

5 tanker om “TING JEG ER TAKKNEMLIG FOR # 1

 1. Helt klart rennende vann og elektrisitet,det å kunne spise seg mett hver dag, ha tak over hodet… men også dette med trygghet, det å være elsket betingelsesløst, respekt og aksept nesten like viktig. Men basistakknemligheten er må jeg si det rennende vannet. En riktig fin uke til deg:))

  Liker

 2. Høres ut som bra erfaring å leve i båt et år da! Ja, rennende vann må være basis for all utvikling egentlig, eller hur. Levealder, forskning, og generell utvikling. Bra å tenke over sånne ting innimellom.

  Liker

 3. Jeg kjenner ofte på hvor fint det er med rennende vann. Som i dusjen,eller vaken på kjøkken og bad..Jeg bodde i båt på helårs basis en periode..og kjente på hvor verdifullt vann faktisk er!Så,vann er min største basis-takknemlighet.

  Liker

 4. ja, akkurat nå ble jeg veldig takknemlig for at ingen i familien har omgangssyke! Men for å være litt alvorlig, idag var jeg ved mammas grav, og kjente at vi må være veldig takknemlige for all tid vi får med dem vi elsker. Go home and love the living!

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s