TOMMY – BLOMSTER OG INSPIRASJON

Tommy Eide
Foto lånt fra Interfloras blogg

Jeg vil så gjerne reklamere for Tommy Eide, en god venn som jeg ser alt for skjelden. Tommy er blomsterdekoratør og har hatt butikker både i Pilestredet og i Kirkeveien i Oslo, han har vært Norgesmester i blomsterdekorering flere ganger og beskrives også som blomsterkunstner. Han har nå flyttet hjem til Helgelandskysten. Lenken her går til Norge Rundt – innslaget som ble sendt med ham sist fredag. Tommys gave til Thomas’ og mitt bryllup var å dekorere låven vår, lage brudebukett og hårpynt til meg. Alt han brukte fant han i min tantes hage og i naturen rundt oss. Ingen hadde sett noe liknende. Dessverre var jeg ikke opptatt av å fotografere i vårt bryllup, og ingen av bildene fra den gang er digitale. Men stemingen finnes inni oss som var der. Taket var dekket med små juletrelys og syltetøyglass. Så trakk han ståltråder og grener i mellom festene og blomster i alle krukker på kryss og tvers. Det var som å komme inn i en eventyrskog.

http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/301449/

6 tanker om “TOMMY – BLOMSTER OG INSPIRASJON

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s