SØNDAGSSTEMNING SOM EGENTLIG ER LØRDAGSSTEMNING

Søndagssteming som egentlig er lørdagsstemning
En liten sykkeltur med innlagt stopp på Rom Hageanlegg. Kjøpe frø. Lenge siden jeg har hatt overskudd til å tenke at det er mulig å få gjennomført et sånt prosjekt. Løvemunn, kavalerer, erteblomst og blomkarse. Vi bestemmer oss for å sykle en runde. Plutselig er blåveisen der, allerede! Vi plukker. Jeg sykler uten hanske på den ene hånden så jeg kan ta vare på de små skattene. Varm på den ene hånden og kald på den andre. Tenner opp i ovnen. Anton spør meg hvilken dag jeg liker best. Det må være lørdag ettermiddag!
Hvilken dag liker du best?
God søndag fra Ellen

5 tanker om “SØNDAGSSTEMNING SOM EGENTLIG ER LØRDAGSSTEMNING

  1. Jeg ELSKER fine blomster og lengter til de kikker opp fra bedene i hagen. De aller förste har allerede våget seg opp og neste helg skal Beatrice og jeg så litt fröer som vi bruker. Av og til blir det bara små små planter som aldrig kommer till å bli omplantet i större krukker 😦 men vi har alltid håp og ambisjoner om at det skal bli til mange fine buketter. Det er i allefall bra med litt visjoner, he he…Blåveis er nyyydelig og en av mine favoritter er aurikkel (kan den hete så på norsk…?)Klem!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s