LILLA FARRIS OG VERBET Å HEISE

Villa farris
Foto: Ringnes

Vi synes det er naturlig å be om grønn farris, eller blå. Eller gul. Men da minstegutten ba om LILLA farris lo vi lenge og hjertelig. For han mente jo VILLA farris, den mest undervirderte sukkerdrikken av alle.

Han snakker så bra det lille mennesket, og har fremdeles mange søte assosiasjoner og sine helt egne logiske slutninger. I dag ville han ta heisen da vi var på biblioteket. Han trykket på U-knappen og informerte med klar stemme:
– Da HEISER vi ned.

Innimellom er jeg ganske fornøyd med egne replikker også. Når jeg fort kunne sagt noe som kunne skapt dårlig stemning mellom meg og min elskede, men klarer og si noe som får oss begge til å le. Husker ikke hva som var foranledningen til denne replikken, men mye latter og energi ble det da jeg sa dette til min kjære (og fikk straks godkjenning til å dele det på bloggen):

– Beklager at jeg undervurderer deg Darling, men det føler jeg meg pokka nødt til innimellom skal vi få ting unna her!

Jaja, god dag med lattergivende replikker fra liten og stor, fra Ellen

2 tanker om “LILLA FARRIS OG VERBET Å HEISE

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s