BØKER VI ELSKER: STOMPA

Fra filmen om Stompa

Da jeg var liten hørte vi ofte på hørespillet på lørdagsbarnetimen. Det var broren min, pappa og jeg. Vi satt på rommet mitt og hørte på radio. Når det var Stompa, var det alltid stor stemning. Stompaboka har kommet i hus denne jula. Thomas og Anton leser den, og Anton skriver bokanmeldelser. Det er en like stor suksess for 10-åringen anno 2012, og faren og jeg humrer og ler. Hvordan kunne lektor Tørdal bli SÅ sinna. Hvordan kunne lektor Brant være så GEM, og rektor så NAIV.

Lurer bare på om det er mulig å få tak i hørespillene.

Likte du Stompa da du var barn?

Sjekk ut flere bøker under Books over her for både årets og eldre bøker!

God dag fra Ellen

Stompa selvfølgelig, boka

7 tanker om “BØKER VI ELSKER: STOMPA

  1. Så koselig tilbakemelding Kristin B! Nå står det litt stille her, of jeg antar at jeg kjenner deg. Kan du røpe etternavnet???God helg til deg også fra Ellen

    Liker

  2. Hei Ellen! Jeg koste meg veldig med klippet du la ut med reportasjen fra skolen deres! Og jeg leser og koser meg fortsatt her på den fine bloggen din 🙂 For meg er det hittil en perfekt blanding av ting jeg liker; bøker, pedagogikk, feminisme, både samfunns- og hverdagsbetraktninger, god mat (prøvde den greske salaten -mmm!) og hobby. Så vet du det, selv om jeg ikke kommenterer noe særlig :-)Stompa har slått godt an hjemme hos oss også, og det er gjennom hørespillene vi har blitt kjent med ham. Har kjøpt mange av dem gjennom bokklubben og noen i vanlig bokhandel, men tror jeg også ganske nylig har sett dem til salgs i NRK sin nettbutikk. God helg til deg! Klem fra KristinB

    Liker

  3. Åh du Ellen… Det var tider det. Jeg storkoste meg med Stompa & Co. jeg blir riktig nostalgisk nu. :-)Hadde den funnets på svensk skule jeg ha kjöpt den til jentene mine.Håper du får en fin dag!!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s