Morgenstemning og renessanse for høye smørbrød

Waldemar gir høye smørbrød en ny dimenssjon

Barna og jeg er på hytta. Waldemar 4 klarer selv. Vil gjerne skjære brød med stor kniv, så jeg skjærer et lite hakk så det blir passe tykkelse. Før jeg vet ordet av det har han skjært seg en ny en på sånn ca 5 cm (Ja, og det er jo derfor jeg skjærer et hakk da, for vi har jo hatt skiver på denne dimmen før altså). Og mer fornøyd kan man ikke bli med selvlaget frokost som 4-åring, tror jeg- Med en diger klatt smør og kaviarsnurrer.

For et par uker siden så vi en video fra Waldemar var mindre. Jeg fikk han til å si si ord han hadde lært seg. En stor opplevelse å se seg selv første gang og virkelig morsomt å observere Waldemar da han så seg selv. Da jeg spurte om han kunne si kaviar, sa han høyt og tydelig DALA. Vi har jo fortalt ham at han kalte kaviar for DALA, men noe helt annet å se det selv!

En liten ordveksling fra da Waldemar satt på fanget mitt og spiste opp resten av lunsjen sin i dag. Sola skinte og snøen var myk. Anton hadde begynt å leke igjen. Han ropte på broren sin:

– Waldemar, kommer du?
– Jeg må tenke litt først.
– Åååååå.
– Ja ikke så GRUELIG lenge som mamma da.

Hender det at du tar gruelig lange tenkepauser før du har et svar klart?

Fin lørdag til deg!
Ellen

6 tanker om “Morgenstemning og renessanse for høye smørbrød

  1. He he, ja det handler mest om når de spør om å få lov til ting, sette i gang med store kreative prosjekter som jeg forstår at egentlig kommer til å bli mine. Da har jeg lært meg å ta en tenkepause før jeg svarer. God uke Linda!Klem

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s