FIN VALENTINDAG TIL DEG MIN KJÆRE!

15.08.03
Vår bryllupsdag
Thomas + Ellen = sant

Å bli kjent med en annen er et evighetsarbeid. Å forstå en annen. Det er en helt annen sak. Etter alle disse årene ser jeg godt at man aldri blir helt kjent. Og langt fra forstår. 11 år sammen nå. 9 år i august siden vi giftet oss. 10 år siden vi ble foreldre for første gang. Hver tid har sin utfordring. Alt er en bragd, egentlig. Bragder er de små ting. Som å bygge et liv sammen, sten for sten. 
Vi kjenner hverandre på en helt annen måte enn venner og familie kjenner oss. Vi er sammen i de daglige små kampene med å komme seg opp om morgenen, lage middag, kveldsstell med barna, henting  og levering, handlelister, tilpassninger. Venninner treffer jeg bare når jeg har overskudd til det. Og da gir jeg av meg selv på mitt beste. En god venninne kjenner meg godt, men ikke de sidene min kjære kjenner.
Kjærlighet er hverdagsliv. Hverdagsliv er livet. Og det er det jeg elsker med deg. Hverdagslivet vi har skapt. Du og jeg og barna. Jeg elsker deg Thomas!

Ellen

Og til deg som leser og ikke er min mann: Fin Valentindag til deg og!

Klemzz xxx

8 tanker om “FIN VALENTINDAG TIL DEG MIN KJÆRE!

  1. Flott innlegg, Ellen. Jeg har ingen blogg ennå(..), men kan jo fortelle min mann at jeg trenger hans kjærlighet, for den er virkelig en hjørnestein i min tilværelse,den er solen som varmer mitt sinn og min sjel og siden jeg er høyt og lavt så er den min beste og tryggeste havn jeg kan tenke meg. Happy Valentine<3

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s