MORGENSTEMNING

Minus 2 i vannet 12.02.12

Morgenstemning fra kl 9.30 i dag søndag. Min far spør igjen og igjen: Hvorfor gjør dere det? Og jeg har ikke noe svar som er forståelg for folk som ikke har lyst til å vinterbade. Og det gjør vel i grunnen ingenting.

Lurer på om det gjør meg bedre i stand til å hoppe i andre ting også. Som ikke er åpenbart fristende. Ikke at jeg skal bli en selvplager, men noen ting gruer gruer jeg meg til uten at det hjelper det grann.

I selvhjelpen min har jeg kommet lenger på f eks telefonangst. Jeg tar unna mer nå, gruer meg ikke i to uker før jeg tar en telefon. Og om jeg utsetter noe så bestemmer jeg meg for at det blir ikke i da, det blir på mandag. Og det er greit. Sånne ting.

I dag badet jeg. En nydelig morgen, men i denne temperaturen er det ikke overskudd til fotografering. Skulle selvsagt hatt ett der hodet stikker opp av sørpa her, men det får bli en annen gang.

Er du god på å få ting unnagjort?

God søndag til deg fra ellen

2 tanker om “MORGENSTEMNING

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s