MIDDELALDRESTIL # 3 ELLER PRE- 50 – ÅRSKRISE!

Jeg har laget en handleliste for min nye stil, en enkel garderobe. Skal følge denne listen og unngå tilfeldig vandring i butikker. Tidligere har jeg sett etter kjoler og farger. Det vil jeg nok alltid ønske meg, men nå er det basisfokus.

  • En grisefin Jeans. Jeg skal prøve meg gjennom bukser til jeg blir 100 % fornøyd.
  • Fine tanktops i god kvalitet. Praktiske og pene når de blandes med andre ting, som cardigans og skjerf eller smykker
  • Ballerinasko
  • Skinnjakke har ikke vært min stil, men jeg har tenkt å se om jeg finner en som kanskje kan bli det
  • Trench. Litt streit, men varer for ever og fin til nesten absolutt alt.

Etter min siste graviditet er det tynt mellom kvalitetsplaggene. Har ikke villet bruke penger på klær i størrelser som forhåpentlig ikke skulle vare. Det siste året har jeg kjøpt meg noen ordentlige fine ting. For eksempel fikk jeg en ekstravagant premie av meg selv da jeg nådde livmål under helsegrensen. Jeg var så glad og stolt, og den er så fiiin. Det er denne:

 

Jeg er lykkelig av bare å eie den! På sikt vet jeg jo at det er god økonomi også, å kjøpe noen få ordentlig fine ting, som varer.

Har du noen langsiktige garderobeønsker?

God dag uansett antrekk, til deg fra meg!

Ellen

Mine tidligere «På min vei mot 50 – en prematur krise» – innlegg:

MIDDELALDERSTIL # 2

MIDDELALDERSTIL OG HENNARØD -BRUNT HÅR

7 tanker om “MIDDELALDRESTIL # 3 ELLER PRE- 50 – ÅRSKRISE!

 1. Tilbaketråkk: søndagsfavoritt: Fretex | ellens oase

 2. Det finnes bukser for alle, man må bare ta seg tid, og det er jo ikke gøy å prøve en hel haug som ikke passer. Men, det er verd det. De gangene jeg har tatt meg tid har jeg funnet bukser jeg har til de ikke henger sammen lenger!

  Liker

 3. Høres ut som en superduper plan!Jeg sliter alltid med å finne bukser jeg liker, så det er det sjelden jeg kjøper.Derfor er jeg enig i tanken din om 1 grisefin jeans! Ellers er jeg for dårlig til å kjøpe plagg som kan kombineres.. der må jeg bli flinkere!god helg, klem!

  Liker

 4. Jeans tips kjære Elly: MHI ( made in heaven) fins i forskjellige modeller….har kun gått i ett merke i et par år, til jeg prøvde disse. Super comfy og god kvalitet.

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s