MORGENSTEMNING MED EDVARD MUNCH OG BADEJENTENE

Edvard Munch og huset hans i Åsgårdstrand 05.02.12

5 av badejentene 05.02.12

I dag gikk jeg tur til Edvard Munchs hage mens de andre badet.  Forrige søndag var det nemig så himla kaldt og vindfullt at jeg tenkte at jeg skulle ta et varmt karbad da jeg kom hjem. Med halvfullt badekar steg jeg ned i vannet. Som ble kaldere og kaldere. Til jeg forsto at det som kom ut var iskaldt. Og måtte dusje i det. Det viste seg at sikringen hadde gått. Så i dag valgte jeg å avstå. Til tross for at det var BARE minus åtte i lufta i dag, vindstille, og null i sjøen. Ja ja, bading på vinterstid  må være frivillig. En god prat ble det og litt latter, og varm sjokolade. Med disse søte badejentene.

Jeg tok disse bildene til utfordringen hos

Helene i bloggen Alt som er Vakkert

2 tanker om “MORGENSTEMNING MED EDVARD MUNCH OG BADEJENTENE

  1. Ja det så kaldt men koselig ut! Tenk at jeg aldri har vært der – jeg som har bodd 5-6 km. fra Åsgårdstrand nesten hele livet :o)Koselig at du er med på Mandagstema, Ellen:o)Heleneklem

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s