FRIHET – ART JOURNALING

Casakreativs helgeutfordring i Art Journaling

De skjønne CASAjentene hadde laget helgeutfordring til Art Journaling. Så inspirerende! Og jeg fikk kost meg med litt maling og blekk i helgen. Luftballonger og frihetssitater:

Jeg er fri!
Jeg er fri!
Jeg er fri!
Fangenskapets liv er forbi
Jeg er fri som en fugl
Jeg er fri!

Henrik Ibsen

Friheten er sterkere enn frykten!

Harald V, kongen vår

Frihet i eget følelsesliv er min fremtidsdrøm!
Hva er din form for frihet?

God og fri ettermiddag!

Ellen

5 tanker om “FRIHET – ART JOURNALING

  1. Tusen tusen TAKK! Jeg er veldig ny på AJ og veldig beundrende til andres kunstverk. Men det som er så kult med AJ er at det er min måte og min histore som teller. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å holde meg unna konkurranser med AJ siden det er så personlig. Så ble det til at jeg har blitt med på noen utfordringer likevel, det er jo så inspirerende.Prøvde å komme inn på bloggen din, men fikk ikke tigang.God kveld til deg!Ellen

    Liker

  2. Likte godt alt jeg…vers,farger og utførelsen ble jo mega flott uttrykk. Lager ikke AJ selv men kjenner jeg kansje snart skal prøve meg på en…dere lager jo så mye flott.

    Liker

  3. Så herlig Ellen, diggbare luftballonger!Og jeg tror jammen jeg kjenner igjen arket:-)Frihet ja; for meg har det egentlig mye med selvfølelse og trygghet å gjøre. Kjenner meg friere og tryggere på meg selv etterhvert som åra går.Husker forresten at jeg virkelig følte meg fri når jeg fikk lappen som 18 åring, gurimalla nå kunne jeg dra hvor jeg ville liksom, hi hi:-)Stor klem

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s