HVA ER GODT LEDERSKAP #1

Jeg har vært på min første studiedag i Coaching og Ledelse i dag. Jeg er helt full av opplevelser og inntrykk og tanker om lederskap. Det øverste målet for utdanningen er at vi skal bli i stand til

Å GJØRE ANDRE GODE

Et fantastisk mål. Så stort, så visjonært, – og så bra!

Og da lurer jeg på:

Hva er/var det med din favorittleder som gjorde ham eller henne så bra for deg og dine kolleger?

God dag til deg fra meg!

Ellen

2 tanker om “HVA ER GODT LEDERSKAP #1

  1. Så spennede da!!En god leder for meg er en som kan lytte, som kan lytte på sine ansatte og ikke sitter på sin "høye pidestal" og bare er SJEF!Jeg husker spesielt en sjef jeg hadde for mange år siden da jeg jobbet som vikar i en etat i Oslo Kommune. Han var leder for den etaten. Hadde mange herlige samtaler med ham om både jobb, ishockey og oppvask. Han var rett og slett "en av oss" og det føltes veldig godt. Ikke at en sjef skal gå rundt å være sosial hele dagen men det er viktig (synes jeg) at en leder også kan være sosial – betyr mye for de ansatte tror jeg.

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s