JEG SKAL BLOGGE OM BARNE – OG UNGDOMSBØKER FOR CAPPELEN DAMM

Annalisas dagbok av Mariangela Cacace

Dette er min hobby – som – kan – være – nyttig – for – jobben – nyhet. Jeg skal være med på Bokbloggturneen. Det betyr at sju bloggere skriver om samme bok, hver sin dag i løpet av en uke. 

Som norsklærer føler jeg alltid at jeg følger for lite med på nyutgivelser. Dette er en super måte å få inspirasjon til å lese nye bøker for barn- og ungdom. Ved å lese selv, og lese om hva de andre bloggerne leser, og synes, om andre bøker.
Det er ingen føringer på hvordan vi skal skrive, ikke tradisjonell anmeldelse eller kritikk. Det eneste kravet er at vi skal være ærlige om hva vi synes om boka! Jeg er skikkelig glad for denne tilliten og gleder meg til å sette i gang. Jeg skal skrive om to bøker frem til april, så det er ikke en stor greie som tar mye tid. Bare akkurat passe til at det blir gøy!
Den første boka skal jeg skrive om den 24. januar. Fikk den i posten i går. Den heter Annalisas dagbok og er skrevet av Mariangela Cacace. Handler om ei 14 år gammel jente som helt tilfeldig blir drept av mafiaen i et av Italias farligste strøk. Faren hennes finner dagboka hun hadde skrevet, og det er den boka handler om.
Jeg har også skrevet om et knippe av årets ungdomsbøker her:

UNGDOMSBØKER I JULEGAVE

God helg gutter og jenter!

Ellen

10 tanker om “JEG SKAL BLOGGE OM BARNE – OG UNGDOMSBØKER FOR CAPPELEN DAMM

 1. Det var da spennende nyheter Ellen. Visste ikke att du er norsk lärer men da forstår jeg litt mer når det gjelder ditt lese interesse. Her liker vi også å lese, men det blir i perioder for min del. Jentene mine leser derimot HELE tiden!! Klem!

  Liker

 2. Så gøy da Ellen!!! Gratulerer og lykke til!Tuuusen takk for "fan-post" i bloggen min 😀 og du får hilse slektningen din og si at jeg digger illustrasjonene! (om det er akkurat hans jeg har brukt her vet jeg ikke men jeg klipper jo hele A-Magasinet fra hverandre, så det er jo ikke umulig 😀 )Ha en flott søndag!klem

  Liker

 3. Jeg er også med men ikke for denne boken 🙂 Utrolig morsomt, dessuten er det veldig spennende å se hva andre leser mente om boken.Jeg leser mest ungdomsbøker, det blir ikke så veldig mange voksenbøker i løpet av året på meg.

  Liker

 4. Åh! Så heldig du er! Jeg har nettopp skrevet en "anmeldelse" av en liten søt barnebok som kommer på bloggen min i løpet av noen dager og tenkte jeg skulle fortsette med det innimellom fremover bare for gøy, så kjente jeg ble litt misunnelig nå.. Lykke til 🙂

  Liker

 5. Å så herlig og spennende, gratulerer m flott oppgave Ellen!!!Jeg er også veldig glad i bøker og skjønner at dette må være midt i blinken.Og takk for blomstene, snille du:-)Klem og god helg!

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s