LINDA 64 GRATULERER!!!

Du vant RAKen min, The Conscious Parent!

Til deg og alle andre som titter innom 1. nyttårsdag – eller senere: Håper du hadde en finfin aften på årets siste dag. At formen i dag er etter forholdene bra. At du startet og ikke avsluttet aftenen med bobler, og at du ser lyst på det nye året. Nytt håp i et nytt år. Det er kanskje en dag som alle andre, men jeg liker godt milepæler – som denne første dagen i et nytt år.

For meg skjer det to ting i dette vårsemestret som er nye for meg, og av betydning. Det ene er at jeg skal studere. 15 studiepoeng på høyskolen i Vestfold, Bakkenteigen. Det andre er av hobbyart. Som går litt over i jobb, men som likevel ikke er jobb. Jeg skal la denne halvkvedede visen bli tydelig ved en senere anledning, elller to. Her er det tredje og siste innlegg med gode ønsker for 2012:

Jeg vil benytte anledningen til å si velkommen til nye lesere, det har vært flere i det siste, og det er en fryd! Takk for alle koselige kommentarer her, på Facebook, og i virkeligheten!

Jeg skal gjerne innrømme at det er hyggelig å VITE at noe leser. Innimellom er det som jeg får litt sjokk av det. Og så kommer jeg på: Ja men det sa hun da jeg traff henne for et år siden også. Hun har vært innom og lest alt jeg har skrevet, og jeg har ikke ant det, TAKK!

Et herlig fredfullt og frydefullt nytt år til dere alle!

Ellen

9 tanker om “LINDA 64 GRATULERER!!!

  1. Godt nyttår Ellen og nå ble jeg veldig overrasket… Vant jeg virkelig… så gøy da….Elsker å lese blogginnleggene dine, men det vet du jo allerede 😉 men en god ting kan ikke sies for ofte.Så gøy at du skal starte på skolen igjen. Det kan anbefales på det sterkeste. Og så er jeg jo veldig spent på hobby/jobb greia…. Skal iallefall følge med her ser jeg…. Ønsker deg en flott dag og så sender jeg deg adressen min… Klem

    Liker

  2. Godt nytt år, Ellen. Jeg er veldig glad for å ha blitt kjent med deg her i bloggsfærene. Du la igjen så utrolig fin kommentar her om dagen. Jeg satte stor pris på det. Det er gjensidig:)Gleder meg til å følge deg videre i 2012!Karianne

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s