KOKEKAFFE INN I CAFE-VARMEN

Den røde hadde vi hjemme da jeg var liten, 
nr 2 kjøpte jeg selv og nr 3 arvet jeg.
Men hvor er de nå?

Da jeg skrev mitt innlegg om kaffe glemte jeg min tid som kokekaffekoker. Hvordan er det mulig? Tre år i Oslo, to år i Bodø og sju år i Tromsø i årene 1987 – 1999. Tror jeg brukte kokekaffe hele denne perioden. Og hvor er kjelen? Har gjennomsøkt kjelleren. Den er ikke der. Får spørre mor. Kanskje den er på hytta?
Kokekaffen har inntatt de kule kaffebarene leste jeg nettopp! Og fikk listet opp herlighetene ved kokekaffe. Kokekaffen er ikke i kontakt med papir slik som traktekaffe, dermed blir den fyldigere i smaken. Må finne den fram og bruke på skogstur i alle fall! Det går jo an å jukse litt med varmt vann på termos og gjøre resten av prosessen i skauen.
Ble så glad over å bli minnet om kokekaffen, ikke fordi jeg egentlig trenger en ny måte å lage kaffe på, men fordi alle tilberedelsesmåter er en unik opplevelse.
God kaffedag til deg!
Ellen
Her er resten av kaffehistorien min:

2 tanker om “KOKEKAFFE INN I CAFE-VARMEN

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s