SLÅR ET SLAG FOR SAFT – OG – VANN

Som juledrikk. Rød god solbærsaft eller noe annet. Ekte saft fra bær. Det skrives om at saft inneholder like mye sukker som brus. Jeg vet ikke om det stemmer, men uansett så finnes det noen bra stoffer i ekte saft laget på bær som garantert ikke finnes i Cola. Jeg leste at Solbærsaft har like mye antioksisdanter som rødvin. Så noen saftglass på ungene i jula skulle ha bra ting for seg faktisk.

Hervik saft og syltetøy uten konserveringsmidler leveres hjem til deg!

Sodastreem boblevannmaskin, en familiefavoritt!

Blandet med brusevann fra selveste Sodastreem blir det rød og fin julebrus. En riktig festdrikk!
Min kjære kjøpte en sånn sodastrem for å lage boblevann for et års tid siden. Vi bruker den mye, og får derfor friskt og kortreist boblevann uten å ha flasker å pante, og litt billigere enn kjøpevann. Abefales. Jeg anbefaler også Herviksaft og syltetøy uten tilsatt konserveringsmiddel.

Jeg reklamerer for disse produktene helt på eget initiativ, fordi jeg liker dem!

Deilig 1. juledag til deg fra meg !

Ellen

6 tanker om “SLÅR ET SLAG FOR SAFT – OG – VANN

  1. Hervik er deilig! vi var faktisk på selve Hervik i fjor og hamstret litt, ligger ikke så langt fra hvor min kjæreste kommer fra. yum! Håper julen din har vært fin 🙂 klem!

    Liker

  2. Jeg tror helt klart du har rett Ellen! Er nok en god del bedre stoffer i saft, som man aldri finner i cola 🙂 Godt er det å. Jeg drikker stort sett aldri brus, men i går drakk jeg en hel liter tror jeg?? Wow så salt pinnekjøttet er :-S Så jeg tror nok ikke omsettningen på en slik fancy sak hadde blitt særlig stor her i huset?

    Liker

  3. God jul til deg Ellen! Jeg er en varm tilhenger av naturlig saft selv! Er så heldig å ha vokst opp med Askim Frukt og Bærpresseri hvor vi bl.a. leverer inn rips, bringebær, solbær, epler m.m for leiepressing. De bruker heller ikke tilsetningsstoffer, og du får kjøpt eplesaft uten sukker også pluss masse andre produkter. Det er noe annet enn gul Gøy-saft;) Har ikke prøvd boblemaskin, men liker best deilig springvann uten bobler. For ungene er det sikkert stas med litt boblende rødbrus ja;) Klem fraMette

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s